A tudatszint megváltoztatása illatokkal

Tudatállapotunk megváltoztatásához az egyik leghatékonyabb módszer az illatokkal való munka.


A különböző illatok használata közben hatékonyan megváltoztathatjuk rezgésszintünk és ezáltal könnyebben változtatjuk meg tudatállapotunkat is.

Használhatunk illóolajokat, füstölőket vagy parfümöket. Ezek az eszközök segítik a magasabb szférák érzékelését.

Eukaliptusz: segíti előidézni a tisztánlátás képességét. Segít elűzni a félelmet és megnyugtatja a tudatot. Kinyitja lelkünket a magasabb dimenziók befogadására.

Levendula: védelmet biztosít a lélek és a szellem számára. Segíti kiteljesíteni a látomások előidézéséhez szükséges energiákat. Elűzi a negatív érzelmeket, ezáltal utat enged a pozitív energiák befogadására.

Szantálfa: segít felébreszteni a bennünk szunnyadó női energiákat. Tudatállapotunk mélységének megélésében elsődleges szerepet játszik.

Tömjén: tisztító szerként ismeretes. Terápia előtt a környezetünk megtisztítása érdekében használjuk. Megvéd a negatív identitások ellen. Energiamezőnkből kivezeti a negatív energiákat.

Zsálya: segíti az intuitív tevékenységeket. Használatával könnyebben észrevehetjük a felénk irányuló szellemi üzeneteket. Segítségével ráhangolódhatunk megérzéseink energiáira.

 

Hívjuk segítségül ezeket az illatokat jóslás, angyalokkal való munka vagy meditáció előtt. Meglátjuk, sokkal könnyebb és hatékonyabb lesz a tudatunk tudatos megváltoztatása.

 

kitte

Forrás: Ted Andrews – Jóseszközök (Édesvíz Kiadó, 2006)


További érdekes cikkek...