Álmok – Angyali üzenetek átvétele

álom angyalÁlmainkban nagyon könnyen tudunk kommunikálni az Angyalokkal. Mikor alszunk, lelkünk, szívünk és tudatunk teljesen megnyílik az égi üzenetek átvételére.

Ébren a sok gondolat, probléma és kétségek között a tudatunk kizárja az Angyalok hangjátait.

Náhány egyszerű módszerel segítségével könnyebben tudunk kapcsolatba kerülni az Angyalokkal!

 

1. Kérjük meg az Angyalokat lefekvés előtt, hogy lépjenek be álmunkba. Beszélgessenek velünk, miközben alszunk. Hozzák el hozzánk üzeneteiket, válaszoljanak feltett kérdéseinkre vagy adjanak át olyan információkat, amelyekre most a leginkább szükségünk van. Kérjük meg őket arra is, hogy ébredés után emlékezzük ezekre az ámokra.

 

2. Tartsunk a párnánk mellett egy jegyzetfüzetet, melyre feljegyezhetjük álmainkat. Ébredés után, még félélomban, jegyezzünk fel minden emlékképet az álmaikról. Lehet, hogy eleinte nagyon kevés dolog fog eszünkbe jutni, de amint elkezdünk írni, fel fognak elevenedni az emlékeink. Lehet, hogy csak színek, érzések vagy emberek jutnak eszünkbe, de minden benyomást jegyezzünk le.

 

3. Ha egy papírra felírjuk az Angyalokhoz intézett kérdéseinket, majd elalvás előtt néhányszor gondolatban elismételjük őket, tudatalattiba beépülve, magunkkal visszük álmainkba. Tegyük be a párnánk alá, majd várjuk az álmunkban felbukkanó válaszokat.

 

4. Előfordul olyan, hogy nem tudjuk értelmezni álmainkat. Ilyenkor kérjük meg az Angyalokat, hogy segítsenek megérteni, hogyan kapcsolódik ez az álom a számukra feltett kérdéshez. Az álmok rengetek szimbólumot tartalmaznak, és ezek egy olyan szimbólumrendszerbe tartoznak, amely mindeki számára mást és mást jelentenek.

 

Az Angyalok mindenképpen tudatni akarják velünk üzenteiket, ezért szívesen segítenek abban, hogy megfejtsük az általuk küldött szimbólumokat. 

 

kitte

 

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyali útmutatás


További érdekes cikkek...