Angyali számok: A 4-es szám kombinációinak jelentései

4Vegyük észre, hogy a körülöttünk lévő számkombinációk az Angyalok üzeneteit hordozzák. 

A következőkben a 4-es szám kombinációjának jelentéseit tudhatod meg.

A 4-es szám legfőbb jelentése az, hogy az Angyalok tudatni akarják velünk, hogy körülvesznek minket szeretetükkel és a problémáink megoldásában segédkeznek.

 

A 4 és az 1 kombinációi, pl. 441 vagy 411

Az Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, hogy fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulnak. / Megjegyzés: A 411 azt jelenti, most kérhetsz az Angyaloktól valamilyen életfontosságú információt, amire szükséged van! /

A 4 és a 2 kombinációi, pl. 422 vagy 442

Ahogy A COURSE IN MIRACLES – ACSODÁK ÚTJÁN – című spirituális írásban olvasható „az Angyalok gondoskodnak újdonsült célunkról”. Ez a jel azt mutatja, hogy az ég segít nekünk a vágyott átalakulásban. Ebben az időszakban különösen fontos tudnunk, hogy nem vagyunk egyedül.

A 2 és a 4 szám kombinációival az Angyalok azt üzenik, hogy itt és most szoros közelségben vannak velünk.

A 4 és a 3 kombinációi, pl. 443 vagy 433

Rengeteg segítség vesz körbe ebben a pillanatban! A felemelkedett mesterek és az Angyalok egyaránt itt vannak, hogy segítsenek, vezessenek, és szeressenek bennünket. Nyújtsuk a kezünket feléjük, ahogy ők is felénk nyújtják a kezüket.

424

A 4 és a 5 kombinációi, pl. 455 vagy 445

Az Angyalok egy életünkben bekövetkező nagyszabású változáson dolgoznak éppen.

A 4 és a 6 kombinációi, pl. 446 vagy 466

Az Angyalok figyelmeztetnek bennünket, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Arra kérnek, hogy ajánljuk fel nekik aggodalmainkat, hogy közbeléphessenek. Egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a Föld és az Ég között, és legyünk annak tudatában, hogy a forrásaink végtelenek, különösen, amikor a kéz a kézben dolgozunk az Éggel.

A 4 és a 7 kombinációi, pl. 477 vagy 447

Az Angyalok gratulálnak nekünk, és ezt üzenik „Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!

A 4 és a 8 kombinációi, pl. 488 vagy 448

Az Angyalok azt üzenik, hogy az életünk egy szakasza lezárul. Azt akarják, hogy tudjuk, velünk vannak a dolgok lelassulása idején, és hozzásegítenek olyan új helyzetekhez, melyek illenek szükségleteinkhez, vágyainkhoz és céljainkhoz.

A 4 és a 9 kombinációi, pl. 494 vagy 449

Eljött az ideje annak, hogy elengedjünk egy helyzetet, ami véget ért. Arra emlékeztetnek az Angyalok, hogy amikor egy ajtó bezárul, valahol megnyílik egy új. Ők természetesen készek segíteni nekünk az ajtók megnyitásában, és abban, hogy meggyógyuljunk a fájdalomból, ami a jelen változásokkal együtt jár. Kérjük az Angyalokat, hogy erősítsék meg hitünket abban, hogy ezek a lezárulások, és új kezdetek az imáinkra érkező válaszok.

A 4 és a 0 kombinációi, pl. 440 vagy 400

Isten és az Angyalok tudomásunkra akarják hozni, hogy nagyon-nagyon szeretnek bennünket. Azt kérik, hogy adjunk egy percet e szeretet átérzésének, amely választ fog adni sok kérdésünkre és megoldást hoz sok kihívásra.

 

 

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás című könyv


További érdekes cikkek...