Angyali számok: A 7-es szám kombinációinak jelentései

www.public-domain-image.com (public domain image)

www.public-domain-image.com (public domain image)

A számsorokon keresztül üzennek nekünk az Angyalok. Kérdezzük meg az őket bátran: „Mit szeretnétek közölni velem?” és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.

A következőkben a 7-es szám jelentéseit nézzük meg.

Ez a szám legfontosabb jelentése az, hogy csodára számíthatunk. Folytassuk tovább az eddig elkezdett utat, az Angyalok kézen fogva vezetnek majd minket rajta.

 

A 7 és az 1 kombinációi, pl. 711 vagy 771

Visszajelzés, arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg a gondolatainkat, és hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk. Gondolatainkat megfelelő érzelmekkel társítsuk, pl. legyünk hálásak az ajándékokért, amiket az élettől kapunk. A hála felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.

 

A 7 és a 2 kombinációi, pl. 722 vagy 772

Ha mostanában jelentkeztünk új állásra, új iskolába felvételiztünk, vagy hitel kérelmet adtunk be, akkor jó hír érkezik. Az Angyalok azt kérik, hogy tartsunk ki, és ne engedjük, hogy meginogjon a hitünk.

 

A 7 ás a 3 kombinációi, pl. 773 vagy 733

A felemelkedett mesterek örvendeznek. Nem csak igaz belső isteni lényünket látják, hanem az úttal is egyetértenek, amit választottunk. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot. Engedjük áramolni a szent áldást, ami együtt jár isteni örökségünkkel és választott utunkkal.

 

A 7 és a 4 kombinációi, pl. 774 vagy 744

Az Angyalok gratulálnak nekünk, és ezt üzenik –„Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!”

 

A 7 és az 5 kombinációi, pl. 775 vagy 755

Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékait, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben, és a körülöttünk élőkében.

717

A 7 és a6 kombinációi, pl. 776 vagy 766

Megerősítés arra nézve, hogy gondolataink és az anyagvilágban végzett munkánk pontosan úgy haladnak, ahogy kell. Sikeresen kiegyensúlyoztuk gondolatainkat és tevékenységeinket, egyformán gondoskodunk tudatunkról, testünkről és szellemünkről. Csak így tovább!

 

A 7 és a 8 kombinációi, pl. 778 vagy 788

Ha volt mostanában olyan érzésünk, hogy életünk egy részében valami a végéhez közeledik, mondjuk egy kapcsolat, vagy egy munka, akkor ez az üzenet azt mutatja, hogy megérzésünk helyes volt. Ez a lezárulás jelenthet pozitív fordulatot az adott területen, vagy azt hogy életünknek ez a területe a kiteljesedéshez közelít. Ez a számsor mindenképpen egy közelgő változás jó hírét hozza, egy erőteljes helyzet kiteljesedését jelzi. Tartsunk ki, az élet nemsokára könnyebbik arcát mutatja majd.

 

A 7 és a 9 kombinációi, pl. 779 vagy 799

Brávó! Életünk olyan elöregedett részeitől szabadulunk meg, melyek többé nem illenek hozzánk. Hitelesebb életet élünk, mely egységben van, az önmagunkról alkotott legmagasabb nézőponttal. Ez a számsor gratulál ahhoz az elhatározásunkhoz, hogy őszintén akarunk élni.

 

A 7 és a 0 kombinációi, pl. 700 vagy 770

Elismerés Istentől a spirituális, mentális és fizikai munkáért, amit elvégeztünk. Jelenlegi utunkkal sokat segítünk önmagunknak, és sok más embernek. Isten azt kéri tőlünk, hogy haladjunk tovább ezen az úton.

 

 

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás című könyv


További érdekes cikkek...