Hogyan legyen a programozott víz az életünk része?

programozott vízA víznek rendkívül jó az információtároló képessége, ezáltal könnyűszerrel mondhatjuk, hogy ez a legmegbízhatóbb módja annak, hogy egy adott programot a szervezetünkbe juttassunk.

A testünk 70%-a víz, így ha ezekkel a technikákkal a szervezetünkbe juttatjuk a vágyott információkat, akkor a testünk azt könnyedén átveszi. Az a legjobb, ha a programozott víz fogyasztását beiktatjuk mindennapjainkba. Használjuk és meglátjuk, jelentős változást érhetünk el az életünkben. Vigyünk magunkkal mindenhova egy fél literes flakont, benne a programot hordozó vízzel, és igyunk belőle akkor, amikor szükségesnek érezzük. A víz beprogramozásának rengeteg technikája van, most lássunk ebből néhányat.

Ezekkel a technikákkal a szervezetünkbe juttatunk olyan programot, melyre az életünk jelen szakaszában van szükségünk. Ilyen lehet az egészség, boldogság, öröm, szeretet, karcsúság, stb. Bármit kigondolhatunk, programozzuk be, ezáltal megvalósulhat. Ha lehet, használjunk tisztított vizet, ha végképp nincs lehetőségünk erre, akkor előzőleg felforrt, majd lehűtött vízzel alkalmazzuk ezeket az eljárásokat.

Itt van néhány technika a víz programozására:

Ásványok útján történő információközlés

Az ásványok egyszerre hatnak test-lélek-szellem szinten, különböző problémákra. Minden ásványnak más-más információtartalma van. Számos technika létezik arra, hogy ezeket az információkat a vízbe, majd ezáltal a szervezetünkbe juttassuk. Az ásványokat beletehetjük közvetlenül a vízbe (ügyeljünk arra, hogy ne használjunk mérgező kristályt!), de emellett létezik még kémcsöves módszer, esetleg főzhetjük vagy gőzölhetjük is az ásványainkat.

Bővebben itt olvashatunk az Ásványvíz készítésről

Szavak ereje

A víz átveszi a leírt szavak jelentésének rezgését, ezáltal a flakonra vagy a kancsóra ragasztott szavak vagy kifejezések információját is megkapja. Ezzel az eljárással 12 óra elteltével tudjuk elfogyasztani az általunk felprogramozott vizet. Fogjunk egy flakont vagy egy kancsót, majd egy papírcsíkra írjuk fel azt a programot, amit bele szeretnénk juttatni a vízbe (pl: szeretet, boldogság, öröm, siker). A papírt ezután ragasszuk rá az üvegre és 12 óra múlva fogyaszthatjuk a tartalmát. Ez egy elég passzív eljárás, de ennél a módszernél, csak újból fel kell engednünk az üveget vízzel és folytatódik a szavak ereje általi információátküldés. Ezt a technikát üvegfestékkel is elvégezhetjük, így a szavakat vagy a kifejezéseket csak rá kell festenünk az üvegre.

pohér víz

Mandalák az életünkben

Ennek a technikának az a lényege, hogy készítsünk különböző mandalákat, melyeket majd a kancsó alá helyezünk. Amikor boldogok vagyunk, vegyünk elő egy mandala sablont és fessük ki úgy, ahogyan jónak érezzük. A színezés hatására meditatív állapotba kerülünk és a számunkra legmegfelelőbb érzetű színeket használva ki tudjuk festeni a tökéletes mandalát. Lehet már kapni mandala színezőket is, és vannak már speciális, témánként megfestett mandalák is. Ezeket könnyedén be lehet szerezni könyves-, ezoterikus- és hobbyboltokból.

Itt is be tudunk szerezni Mandalákat

Gondolataink hatása

Ezzel a módszerrel az energiát az ujjainkon keresztül visszük be a vízbe, ezáltal rögtön fogyasztható, programozott vizet kapunk. A technika lényege, hogy gondoljuk ki, hogy milyen programot szeretnénk a vízbe juttatni, ez legyen kijelentő módban és úgy fogalmazzuk úgy meg, mintha már megtörtént volna. Vegyük a kezünkbe a poharat és képzeljük el, hogy a gondolataink által a vízbe juttatjuk az információt az ujjainkon keresztül. Képzeljük el, hogy az az energia összeolvad a vízzel. Képzeletben igyunk meg a vizet és képzeljük el magunkat olyannak, amilyennek a programunk lát, majd igyuk meg.

Bővebben a gondolataink által beprogramozott vízről itt olvashatunk

Használjuk ezeket a technikákat, hogy jobbá váljon az életünk. Ezek könnyű és egyszerű módszerek, melyekkel megváltoztathatjuk a mindennapjainkat. A lehetőség adott, csak élnünk kell vele.

kitte


További érdekes cikkek...