A Hold és a csillagok spirituális hatása

holdRégóta ismeretes, hogy a Hold fázisai más-más hatással vannak az emberi szervezetre. A Föld többi élőlényére és a vizek mozgására is befolyással vannak. A fogyó Hold esetében az energiák csökkenését, a dagadó Holdnál viszont az energiák növekedését figyelhetjük meg.

Legerőteljesebb hatása a Teliholdnak van. Ilyenkor észrevehetőbben ingerlékenyebbek és kiszámíthatatlanabbak vagyunk.

Az egyik legfelemelőbb érzés, amikor egy teliholdas éjszakán a szabadban fekszünk. Ilyenkor a Hold sugarai feltöltik testünk minden egyes részét spirituális energiával, és könnyebben tudunk így kapcsolatot teremteni a természet angyalaival is. A legalkalmasabb idő a holdfényben való fürdőzésre a Telihold éjszakája, az azt megelőző és azt követő éjjel.

Éjjeli feltöltődés: A Teliholdat megelőző éjszaka

Ez az éjjel a legalkalmasabb arra, hogy a kristályainkat és az olajainkat feltöltsük energiával. Ilyenkor tegyük ki őket a szabadba vagy az ablakunkba. Lehetőleg olyan helyre, ahol a legtöbb holdfény éri. Magunkat is feltölthetjük energiával, ha hagyjuk pár percig, hogy bevilágítson minket a Hold fénye.

Éjjeli elengedés: A Telihold éjszakája

Ez a legjobb időszak arra, hogy a nem kívánt dolgainkat elengedjük. Fogjunk egy papírt és írjuk le azokat a gondokat, amiket már nem kívánunk magunkénak tudni. A holdfényben égessük el a papírt, de ha a szabadban vagyunk, akár el is temethetjük a földbe. Mentálisan is elengedhetjük a problémáinkat, ilyenkor csak arra kell gondolnunk, hogy a holdfény magába szívja a negatív hatását.hold2

Éjjeli manifesztálás: Az Újhold éjszakája

Ez az éjjel a manifesztációs erő időszaka. Ilyenkor a Hold eltűnik a szemünk elől és felszabadulnak azok az energiák, melyek a dolgok megteremtésére a legalkalmasabbak. Mondjunk el vágyainkat és álmainkat az újholdnak. Kérjük meg, hogy vezesse tetteinket és, hogy a legjobb irányába induljunk el, hogy megvalósuljanak a vágyaink.

Éjjeli erő és bátorság: A Félhold éjszakája

A félhold az erő szimbóluma. Ez az az időszak, amikor félelem nélkül haladhatunk tovább az utunkon. Kérjük a hold energiáját, hogy erősítse meg elhivatottságunkat, és világítsa meg az életcélunk beteljesülése felé vezető ösvényt.

Csillagfény

Csillagfényes éjszakán, ha kiülünk a szabadba, közelebb érezhetjük magunkat az Éghez. Ha elalvás előtt kiülünk a csillagfénybe, álmunkban könnyebben tudunk kommunikálni a szellemi világgal. A csillagok fénye felébreszti azt a képességünket, hogy alvás közben asztráltestünk messzebbre juthasson. Kérjük meg az Angyalokat, hogy látogassanak meg minket álmunkban, és segítsenek megoldani minden problémánkat, miközben mi békésen pihenünk.

 

kitte

 

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyal Terápia


További érdekes cikkek...