II. Miskolci Örömünnep – Egy együtt töltött örömteli nap

Másodszorra rendezték meg a miskolci Örömünnepet, melynek idén a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkja adott otthont.

Egy csodálatos és napfényes szombati napon került megrendezésre a II. Miskolci Örömünnep. Számos előadás, program és gyerekeknek szóló játék várta az ide látogató vendégeket.

A kiállítótérben megtalálható volt a miskolci Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központból kitelepült BioMűhely Biobolt is, ahol a vitaminok és étrend-kiegészítők mellett találhattunk glutén-, laktóz- és cukormentes rágcsálnivalókat és innivalókat is.

Az eseményen festmény- és fotókiállítás is látható volt, melyen helyi pályázók művei voltak kiállítva.

Számos mozgásprogramon is részt vehettek az ide látogatók. Kipróbálhatták az alternatív mozgásformákat, melyek a testre-lélekre-szellemre egyaránt jótékony hatással bírnak.

A rendezvény család-barát volt, így a gyermekeknek is kedvezett. A kisebbek kipróbálhattak táblás és ügyességi játékokat, melyek fejlesztik kreativitásukat és logikai képességeiket. Egy egész napos kikapcsolódás várta a családokat.

A rendezvény részeként számos segítő mutathatta be technikáit kezelések és előadások formájában. Egyéni terápia részeként például Nagy János-masszőr csonkovácsolással segített a hozzá fordulóknak. Több emberhez pedig együttesen eljuttatva információit, Hulicskó Veronika-parapszichológus tartott nagy sikerű előadást a Rebirthing – Újjászületés technikájáról.

A miskolci légkörbe harmóniát hozó Örömünnep nem utolsó alkalommal lett megrendezve. Fontosak az ilyen jellegű rendezvények, ahol elsődleges szerepet kap az egészségtudatos látásmód és az önfejlesztő technikák. A mai rohanó világban ÖRÖM, ha van egy alkalom, amikor megpihenhetünk!

 

kitte

 

 


További érdekes cikkek...