Meditáció – Életutunk megtalálása Uriel Arkangyal segítségével

angyal meditációEz a meditáció segít, hogy megtaláljuk az életutunkat, emellett azt is elősegíti, hogy kibontakoztathassuk a kreativitásunkat. Uriel Arkangyal támogat minket abban, hogy  megteremtsük a harmóniát az életünkben.

Sokszor van olyan érzésünk, hogy nem találjuk önmagunkat. Nem tudjuk, hogy mihez is kezdjünk az életünkkel, milyen pályát, foglalkozást vagy hivatást válasszunk, ami számunkra boldogságot és beteljesülést eredményez.

Ha megtaláljuk életünk értelmét, nyugodtak, boldogok és kiegyensúlyozottak leszünk. Ha segítségül hívjuk az Angyalokat az életünkbe, bármilyen helyzetben segítenek nekünk. Lehet, hogy radikális változtatást, életmódváltást vagy utazást javasolnak. A lényeg, hogy csak olyasmit javasolnak, mellyel megbirkózunk és boldognak érezzük tőle magunkat. Uriel Arkangyal felkelti a vágyainkat, érzékeinket és érzéseinket. Életerőssé, kitartóvá és tetterősé tesz minket.

A következő meditációval Uriel Arkangyal segít nekünk az életutunk megtalálásában:

 1. Vegyünk elő egy tollat és egy papírt.
 2. Üljünk vagy feküdjünk le és helyezkedjünk el kényelmesen. Legyen a kezünk ügyében a toll és a papír, hogy a kapott információkat lejegyezhessük.
 3. Hívjuk be az alábbiak szerint Uriel Arkangyalt, hogy védelmezzen miket és felügyelje az egész folyamatot.
 4. Csukjuk be a szemünket, lazítsunk és összpontosítsunk a légzésünkre.
 5. Kérjük meg Uriel Arkangyalt, hogy világítsa meg előttünk az életutunkat. Kérjük meg, hogy mutassa meg, hogy a lelkünk milyen feladatot vállalt erre az inkarnációra.
 6. Masszírozzuk meg a köldökcsakránkat, (mely a köldökünk felett 4 ujjnyira helyezkedik el) elöl és hátul is az óramutató járásával megegyező irányba. Ezt addig csináljuk, amíg erős csiklandozást nem érzünk a köldökünk területén.
 7. Ezt követően, a fejünk tetején lévő koronacsakránkra összpontosítsunk, és képzeljük el, hogy a fejünkön keresztül, belép a testünkbe egy aranyszínű fénygömb. Ezt Uriel Arkangyal küldi nekünk.
 8. Képzeljük el, hogy ez az aranyszínű fénygömb átmegy a testünkön, egészen a köldökcsakránkig, majd ott teljesen felszívódik.
 9. Várjunk most pár percet és jegyezzünk le mindent, amit éreztünk, a lelki szemeink előtt láttunk vagy csak úgy eszünkbe ötlött.
 10. Ha befejeztük a jegyzetelést, köszönjük meg Uriel Arkangyalnak, hogy segítségünkre volt és útmutatással szolgált nekünk!
 11. Lélegezzünk mélyeket, majd lassan és óvatosan keljünk fel.

 

Az Angyalok segítenek nekünk minden dologgal kapcsolatban, amire csak megkérjük őket. Nincs számukra nagy, vagy kis feladat, egyszerűen csak kérnünk kell őket és figyelnünk a jelekre.

 

kitte

 

Forrás: Hazel Raven: ANGYALBIBLIA – Minden, amit az angyalokról tudni kell


További érdekes cikkek...