Számsorokba rejtett üzenetek az Angyaloktól – Páratlan számok

beautifull-angel-with-sweet-view1

A számok útján történő üzenet küldés egyik módja, hogy az angyalok a fizikai síkon úgy rendezik, hogy olyan autó haladjon előttünk, aminek rendszámtábláján azok a számok állnak, amelyekkel az Angyalok üzenni akarnak nekünk.

 

 

Azok, akik tudatában vannak ennek a jelenségnek, megtanulják leolvasni a különféle rendszámtáblák jelentését. Ezen a módon, az angyalok részletes üzeneteket közvetíthetnek. /Emlékezzünk csak az L.A. Story című filmre, amiben a hirdetőtábla folyamatosan üzeneteket küldött a főszereplő Steve Martinnak! /

Következzen a páratlan számok jelentéstartalma. Mindenkinek saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran. „Mit szeretnétek közölni velem?” és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.

celan

 111

Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. A 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat / kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat /.

 

333

A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnék, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet, és társaságot nyújtanak nekünk. Gyakran szólítsuk mega felemelkedett mestereket, különösen, amikor a hármas számot ismételten magunkkörül látjuk. A leghíresebb felemelkedett mesterek közé tartozik Jézus, Mózes, QuanYin, és Yogananda például.

 

555

Csatoljuk be biztonsági övünket – nagyszabású változás áll előttünk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az élet áramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

 

777

Az Angyalok tapsolnak nekünk – gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különleges pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.

 

999

Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb életterületünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: „Munkára! Föld Anyának most rögtön szüksége van rátok!”

 

Az angyalok azt mondják: 

Mit gondoltok, ki van a mögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!

 

 

Forrás: Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás című könyv


További érdekes cikkek...