Tarot kártyák az Angyalok szemével

kártyavetésSokféle Tarot kártya elemzés létezik, és így különböző nézőpontokból vizsgálhatjuk őket. Az Angyalok szemével egy egészen új megvilágításba tudjuk helyezni a lapok jelentését.

Az Angyalok el akarják juttatni hozzánk üzeneteiket, ennek az egyik módja a kártyavetés.

A Tarot kártyának rendkívül nagy a szimbólumtartalma, és ezeken keresztül üzennek nekünk az Angyalok. Mindig az adott élethelyzetünk és a feltett kérdésünk szempontjából kell a húzott kártya jelentését értelmeznünk.

Itt a Tarot kártya 22 lapjának (nagy arkánum) jelentéseit olvashatjuk az Angyalok szemén keresztül.

Kártyavetés

Üljünk kényelmesen, csendesedjünk el. Szólítsuk meg az Angyalokat a következőkkel:

“Kérlek benneteket Angyalok, legyetek mellettem ebben a helyzetben. Vezessétek a kezemet, hogy a megfelelő kártyát húzzam a problémám megválaszolása érdekében. Töltsétek fel a kártyákat fénnyel és szeretettel! Köszönöm!”

Keverjük meg a kártyákat. Csukott szemmel húzzunk egy lapot, majd olvassuk el a hozzá tartozó leírást.

Ha a jövőt szeretnénk megtudni, húzzunk 3 lapot. Az 1. lap a jelenlegi, a 2. lap a 3 hónappal ezutáni, a 3. lap pedig a 6 hónappal későbbi helyzetet mutatja.

Bolond (0):

Az Angyalok azt üzenik, hogy egy új életszakasz jön el az életünkben. Váratlanul és tervezetlenül ér bennünket, de nyugodtan menjünk az ismeretlen felé, az Angyalok mindig velünk vannak. A lényeg, hogy mindig gondoljuk át, hogy mi legyen a következő lépes és a szerint cselekedjünk. Használjuk rejtett tehetségünket.

Mágus (I):

Az Angyalok arra hívják fel a figyelmünket, hogy meg van bennünk az a képesség, mellyel meg tudjuk valósítani terveinket. A meglátásaink kitűnőek, így hatalmasat tudunk alkotni.

Főpapnő (II):

Az Angyalok azt mondják, hogy legyünk tudatában saját létezésünknek. Éljünk tudatosan. Foglalkozzunk spirituális témákkal és tudásunkkal váljunk az életünk vezetőjévé. A rejtett képességeinkkel meg tudjuk oldani a jelenlegi helyzetet.

Uralkodónő (III):

Az Angyalok az üzenik, hogy nagy szerencse ér minket. Végre elérjük a rég áhított boldogságunkat. Pénzügyi és anyagi biztonságban lesz részünk, csak egy kis ideig még ki kell tartanunk.

Uralkodó (IV):

Tekintélyt parancsolónak látnak minket az Angyalok. Gondoskodunk a családunkról és mindenki biztonságáról. Inkább értelmi, mint érzelmi szempontból közelítsük meg az adott helyzetet. Vigyünk rendszert a mindennapokba!

Főpap (V):

Az Angyalok egy közelgő szertartásra hívják fel a figyelmünket. Szeretjük a kényelmet, és általában azt tesszük, amit mások is. Lépjünk ki a komfort zónánkból és ússzunk az árral szemben.

Szeretők (VI):

Az Angyalok felkészítenek minket arra, hogy választanunk kell két ellentét között. Olyan döntést kell meghoznunk, ami nem csak a saját életünket befolyásolja, hanem másokéra is hatással van. Most inkább az érzelmeinkre hagyatkozzunk az értelem helyett. Új szerelem is lehet kialakulóban.

Diadalszekér (VII):

Az Angyalok azt üzenik, ha van az életünknek szélsőséges területe, akkor azt mindenképpen hozzuk harmóniába. Alakítsuk ki magunkban az önuralmat és a türelmet.  Esetleg egy autó eladására vagy vásárlására lesz lehetőségünk.

Igazság (VIII):

Az Angyalok arra hívják fel a figyelmünket, hogy ne kövessünk el semmilyen törvénytelenséget.  Gondolkozzunk, mielőtt cselekednénk, nehogy rosszabbra forduljon a helyzetünk. Teremtsük meg belő egyensúlyunkat.

Remete (IX):

Az Angyalok üzenete az, hogy fenn áll a lehetősége, hogy egy spirituális tanítóval találkozunk, mely nagy hatással lesz az életünkre. Addig is folytassuk a belső utunk keresését a megvilágosodás felé. Tervezzük meg mindig a következő lépést és a szerint cselekedjünk.

Szerencsekerék (X):

Az Angyalok valamilyen fordulat bekövetkeztét jósolják, mely az életünk bármely területén bekövetkezhet. Folyamatos változáson megyünk keresztül, mégpedig a jó irányba. Nagy szerencsére számíthatunk.

Erő (XI):

Az Angyalok arra hívják fel a figyelmünket, hogy végre bekövetkezik a nehézségekkel szembeni győzelmünk. Egy fárasztó és kimerítő szakasz végére értünk. Most már csak a szellemi és lelki tevékenységeinkre kell koncentrálnunk.

Akasztott ember (XII):

Az Angyalok tudatják velünk, hogy készen állunk arra, hogy biztos döntést hozzunk az életünkkel kapcsolatban. Ha két tűz között vagyunk, tudni fogjuk, merre találjuk a kiutat. Figyeljünk oda a felmerülő gondolatainkra és ötleteinkre.

Halál (XIII):

Az Angyalok támogatnak minket ebben a helyzetben. A változás mindig azt jelenti, hogy egy új és jobb dolog lép a régi helyébe. Ne tervezzünk előre, mert nem tudhatjuk mi vár ránk. AZ Angyalok mellettünk állnak minden tekintetben és segítenek könnyíteni a megváltozott helyzeten.

Egyensúly (XIV):

Az Angyalok azt üzenik, hogy készen állunk. Bár új körülmények merültek fel és rengeteg változás következett be, képesek vagyunk az alkalmazkodásra. Próbáljuk meg magunkat otthon érezni az adott helyzetben. Hallgassunk az intuíciónkra, mert megmutatja, hogy mi legyen a következő lépésünk.

Ördög (XV):

Az Angyalok támogatnak minket. Tudják, hogy sok rossz dolog történt velünk mostanában, de Ők mindig mellettünk vannak. Ha kérjük, segítenek nekünk. Nézzünk körbe környezetünkben és figyeljük meg jobban, hogy kikben bízhatunk. Kérjük az Angyalok segítségét ebben a helyzetben.

Torony (XVI):

Az Angyalok figyelmeztetnek minket, hogy egy váratlan összeomlás következhet be életünkben. Bízzuk rá az Angyalokra a helyzetet. A segítségükkel sokkal könnyebben vészeljük át az eseményeket.

Csillag (XVII):

AZ Angyalok azt mondják, hogy vegyük észre a jeleket. Egy nagy szerencse fog megtalálni minket, mely elkerülhetetlen a számunkra. Kedvező hatásokat és új választási lehetőségeket tartogat számunkra a sors.

Hold (XVIII):

Az Angyalok azt üzenik, hogy figyeljünk jobban a látomásainkra, mert most fontos üzenetet közvetítenek. A látott képek segítenek eldönteni, hogy a két lehetőség közül, melyik az optimális választás a számunkra.

Nap (XIX):

Az Angyalok tudatják velünk, hogy megérdemeljük a jutalmat. Öröm és boldogság vesz körül minket és jó híreket kapunk. Élvezzük ki azokat a jó dolgokat, melyeket az Angyalok támogatásával kaptunk.

Ítélet (XX):

Az Angyalok azt mondják, hogy ne legyünk magunkkal kritikusak. Elérkezett egy hosszú folyamat vége, de nem feltétlenül úgy ért véget, ahogyan arra számítottunk. Ne keseredjünk el, ez nem a mi hibánk. De a mi döntésünk, hogy benne maradunk-e ebben a helyzetben.

Világ (XXI):

Az Angyalok tudatják velünk, hogy egy élethelyzetünk teljesen beérett. Arassuk le a gyümölcsöt. Megkaptuk jutalmunkat és nincs más dolgunk csak hátradőlni és élvezni. Ha erőt merítettünk magunkban és kipihentük magunkat, álljunk fel és keressünk magunknak újabb kihívást jelentő célokat.

 

Amikor befejeztük a kártyavetést, köszönjük meg az Angyaloknak az együttműködést és a támogatást. Legyünk hálásak nekik mindazért, amit Tőlük kaptunk.

 

kitte

 

Forrás: Silver RavenWolf: Angyal mágia – Kipróbált technikák, kreatív, hatékony módszerek


További érdekes cikkek...